Karbantartás, javítás

A gépjárművek kötelező és időszakos karbantartásait, illetve a ”kopó, fogyó, meghibásodó” alkatrészek cseréit és a javítási műveleteket, régiónkban a Pásztor Csoporton belüli szervizpontjainkon, régión kívül, partneri hálózatunkban lévő márkaszervizeken keresztül biztosítjuk. A szervizlátogatások alkalmával, a használónak nincs készpénz fizetési kötelezettségé az adott szervizponton.

A karbantartások és javítások elszámolásai az ügyfél által kiválasztott átalányszint fokozatainak megfelelően történnek.

Fokozatok

  1. A flottakezelési havidíj nem tartalmaz szervizátalányt, így a használati idő alatt minden szervizköltség a keletkezés időpontját követő havidíjjal együtt kerül kiszámlázásra. Ennek a fokozatnak az alkalmazása esetén alacsonyan tartható a havi bérleti díj, de számolnunk kell a szervizlátogatások után jelentkező költségcsúcsokkal.
  2. A flottakezelési havidíj tartalmazza a kötelező karbantartások költségszintjére beállított átalányt. A kötelező karbantartásokon felül jelentkező szervizköltségek, a keletkezés időpontját követő havidíjjal együtt kerülnek kiszámlázásra. Tervezhetőbb konstrukció, ritkább és kisebb mértékű a költségcsúcsok előfordulása.
  3. A flottakezelési havidíj tartalmaz egy szervizátalányt, mely lefedi a futamidőre illetve a futásteljesítményre tervezhető teljes szervizköltséget. Ebben az esetben, az átalánydíjon felül semmilyen szervizköltség nem terhelődik az ügyfél felé. A legideálisabb a tervezhetőség szempontjából, nem jelentkeznek a havi átalánydíjon felül költségek.